info@thisisharz

Thale

the devils playground in the Harz

Thale


Devil on the Hexenplatz Bodetal Valley

Thale er et område af Harzen, der er en base for mange sagn og myter. Hexentanzplatz, hvor legenden siger, at heksene samles for at danse rundt om bålet, inden de tager af sted på deres koste til Brocken på Valborgsaften, er nu et af Harzens største festivaler. På Rosstrappe, der kan nås med liften, kan du se hovmærket, som var tilbage af den hest, der bar Prinsesse Brunhilde, da hun flygtede fra den uelskede ridder Bodo. I desperation for at undslippe sprang hun over den enorme dal, der åbnede op foran hende. Hendes purser var ikke så heldig og faldt i døden. Ifølge legenden blev han forvandlet til en sort hund og bevogter stadig prinsessens krone, som faldt af, da hun flygtede.

I dag er Thale et sted for sjov og afslapning. I forlystelsesparken "Seilbahnen" får Thale mest opmærksomhed. Det er en stor sjov pakket park, hvor du kan få kabelbiler til Hexentanzplatz og Rosstrappe. Du kan også spille minigolf eller lade børnene lege i de to forlystelsesparker med karrusel, sky diving, Luna loop, bumperbåde, trampolin plus mange flere attraktioner. Den fremragende Kletterwald (gyngepark) skal besøges, hvis du ikke er bange for højder. Vandkraftværket har verdens største vandhjul.

På toppen af Hexentanzplatz kan du finde en zoologisk have, en legeplads samt et friluftsteater, som er blevet skåret fra siden af et bjerg. En af de største attraktioner er Harzbob, en kælkebane, der dækker en tusind meter nedadgående bakke med skarpe drejninger og små hop, og som kan opnå hastigheder på over 40 km i timen. Det er åbent hele året uanset vejret.

Thale er også et godt sted at begynde med sportsattraktioner og har en fremragende nedadgående mountainbike sti, som du kan nå ved at tage liften. Det bruges også hvert år for Rosstrappen mountainbike event.
Harzen Hexenstieg (heksestien) fører en forførende smuk og djævelsk 100 ulige kilometer gangsti gennem hele den nordligste af Tysklands centrale bjergkæder, en af Tysklands bedste vandrestier vil tage dig til den anden side af Harzen via Brocken til Osterode en afstand på 100 kilometer.


Thale Top Attractions

Top rated

Seilbahnen

(10)
Top rated

Harzbob

(10)

Bodetal Therme Thale

(10)

View all atractions


Thale Top Hotels

Top rated

Schlosshotel Stecklenberg

Top rated

Villa Alice

Villa Rosenburg

Hoffmanns Gästehaus

GreenLine Ferienhotel Forelle

Top rated

Hotel und Restaurant Piccolo

View all hotels


Other Popular Towns

Blankenburg

Blankenburg

Goslar

Goslar

Thale

Thale

Quedlinburg

Quedlinburg