info@thisisharz

Herzberg am Harz

the orgins to the British throne

Herzberg am Harz


Herzberg Landscape Herzberg Castle

Herzberg am Harz, med forstæderne Lonau, Poehlde, Scharzfeld og Sieber, er idyllisk beliggende i den sydlige udkant af Harzen. Let at nå med bil, da det er i skæringspunktet mellem vejene B27/B243, men stadig meget tæt på naturen som Harzen Nationalpark umiddelbart ved siden af byen. I vest er byen domineret af det 950 år gamle Welfenschloss (slot), som er det største slot i træ ramme arbejde byggeri i Niedersachsen.

Du er sikkert ikke klar over, at fødestedet for England er her. Hertuginde Anna Eleanor (1601-1659) levede på Schloss Herzberg alene, efter hendes mand døde i 1641. De havde fire sønner og fire døtre, der blev gift i hele Europa. En af dem, hertug Ernst August, blev i 1692 vælgerkorps for Fyrstendømmet Hannover. Hans ældste søn, George Louis, blev i 1714 konge af Storbritannien - George I. Der er en tro kopi af et otte meter langt vægtæppe, der blev oprettet som et liv-størrelse minde af Hertuginde Anna Eleanors (1601 -1659) sønner.

Det lille torv i Herzberg am Harz er omgivet af smukke traditionelle bindingsværkshuse. Nyd shopping i de små butikker eller eftermiddagste eller kaffe og nyd Harzen-mad i de traditionelle restauranter. Lonau og Sieber er populære hos vandrere. Turen rundt om Sieber er en speciel oplevelse. Den 8 km lange sti blev afsluttet i 2005 og er nu godt skiltet og vedligeholdt. Det fører langs kanten af skoven og har en fantastisk udsigt. Harzen National Park ligger lige udenfor og herfra kan du begynde fantastiske vandreture til de traditionelle Bauden Restauranter. Populær er turen til Grosser Knollen ("store pære") og Hanskuehnenburg (Hanskuehnen slot). I Sieber du har en 65.000 kvm naturpark, der tilbyder en bred vifte af sports-og fritidsaktiviteter i hver sæson. Den solopvarmede swimming pool, mini-golfbane og en unik oplevelse legeplads med en 50m lang super slide er rigtig sjovt for alle aldre.

Hvis den kongelige historie ikke har overrasket dig endnu, hvad siger du så til, at Herzberg er en officiel "Esperanto" by? Siden begyndelsen af 1910 viser optegnelser, at de lokale esperanto pionerer prøvede at etablere dette sprog. Aktive esperanto talere var i Herzberg siden midten af tresserne. Dengang Joachim Giessner begyndte at undervise i neutralt sprog på Herzberg togstation. Centret er stadig placeret der, overfor togstationen i Interkulturelles Zentrum Herzberg, Grubenhagenstr. 6. Der kan du finde et museum og et bibliotek med bøger, specialiserede bøger og litteratur. Arkivet har over 500 avisoptagelser og video såvel som gamle film.


Herzberg am Harz Top Attractions

Herzberg Castle

(8)
Top rated

Unicorn Cave

(8)

Scharzfels Castle

(8)

View all atractions


Herzberg am Harz Top Hotels

Landhaus Schulze

Englischer Hof

View all hotels


Other Popular Towns

Blankenburg

Blankenburg

Goslar

Goslar

Thale

Thale

Quedlinburg

Quedlinburg