info@thisisharz

Goslar

UNESCO Imperial City of Harz

Goslar


Goslar Market Square Goslar Old Town

Denne fantastiske Kaiserstadt (kejserby), grundlagt i 922 af Heinrich I, og som ligger i den nordlige udkant af Harzen, har over tusind års historie. Dens romantiske slot, de smukke gamle bindingsværksbygninger, kirker og museer giver denne by en stor historisk fornemmelse. I 1992 blev den gamle bydel, samt minen Rammelsgerg, optaget på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvliste.

Markedet er i centrum i denne middelalderby og er en god base til at starte din udforskning. Hotel Kaiserworth i byen Markt blev bygget som et tekstillav i 1494. Det imponerende sengotiske rådhus (Rathaus), som for nylig blev renoveret, har en unik række kalkmalerier, som vil tage dig tilbage til det 16. århundrede, hvor denne pragtfulde sal blev brugt af kommunalbestyrelsen. Om natten belyser lyset, der kommer indefra via blyindfattede ruder, byens torv.

Det 11. århundredes Kaiserpfalz palads er et af højdepunkterne i Goslar og anbefales. Freskerne af historiske scener inde i paladset er fra det 19. århundrede. På den sydlige side er Sankt Ulrichs kapel, som indeholder hjertet af Heinrich III. I haven er en fremragende skulptur af den engelske kunstner Henry Moore med titlen Goslar Kriger (Goslarer Krieger). Goslar Museum har godt overblik over historien om Goslar samt Harzen, plus et rum der byder på skatte i det tidligere Goslar Dom. Museeet for musikinstrumenter og dukker indeholder en meget imponerende privat samling af kuriositeter. Et besøg på Museum for moderne kunst, som er beliggende i et 16. århundredes bindingsværkshus har en god udstilling af moderne kunst plus skiftende udstillinger. Hvis kunst er ikke er noget for dig, kan et besøg på museet im Zwinger med sin samling af torturinstrumenter og middelalderlige værktøjer (mange udstillinger kan afprøves), give dig en interessant eftermiddag.


Goslar Top Attractions

Top rated

UNESCO Rammelsberg

(10)
Top rated

Kaiserpfalz

(8)

Hall of Hommage

(8)

View all atractions


Goslar Top Hotels

Top rated

Novum Hotel Kaiserworth

Top rated

Hotel Der Achtermann

Top rated

Hotel Niedersächsischer Hof

View all hotels

Hahenklee


Hahnenklee Landscape Hahnenklee Cable Car

Hahenklee

Hahnenklee er i bydelen Goslar og bliver ofte nævnt som Hahnenklee Goslar. Hvis Goslar er der, hvor kunst, kultur og historie kan findes, er Hahnenklee den omkringliggende legeplads for fritids-og sportsaktiviteter. Kun 16 kilometer væk fra Goslar findes dette idylliske kursted, som tiltrækker over 100.000 besøgende hvert år. Det er en vandrers drøm med stier for alle niveauer fra 5 til 25 kilometer samt stier for kørestolsbrugere. Du kan starte nogle af disse stier fra toppen af Bocksberg bjerg (726).

Den nyligt åbne mountainbike park i Hahnenklee er et must for mountainbikere. Denne mountain bike park er en del af "Volsbank Arena Harz", der har et over 1.800 km net af mountainbike stier. Disse organiserede, velstrukturerede mountainbike stier gør det til et sjovt sted at være. Du kan tage Bocksberg svævebanen til toppen og ned på cykel på en af de 7 stier, der henvender sig fra nybegyndere til øvede. Hvis du ønsker at prøve noget lidt anderledes end at gøre rejsen ned på en af monster scooterne. Cykler og scootere kan lejes lokalt. Der er en glimrende forretning kaldet "Boards and Bikes" placeret direkte ved siden af svævebanen.

Hvis det ikke er noget for dig at fare ned ad et bjerg, og du foretrækker to ben til to hjul, har Hahnenklee mange ture at byde på. Den seneste er åbnet i 2007 og kaldes Liebesbankweg (de elskendes vej). Et dejligt 7 km langt spor, der har 25 individuelt designede bænke på fantastiske steder med udsigt ud over den smukke natur. Den fortæller historien om ægteskab og kærlighed. Sporet slynger langs brede stier, naturlige enge, og klare søer og er velegnet til alle niveauer. Hahnenklee har et fuldt vinter program, med fem pister af varierende vanskeligheder. Den ene er udstyret med en sne kanon, så skiløb er garanteret. Kælkere vil have det sjovt på de 1.500 meter kælkløb.


Hahenklee Top Attractions

Top rated

BocksBergBob

(10)

Cable Car

(8)

BikePark

(8)

View all atractions


Hahenklee Top Hotels

Top rated

Hotel Njord

Top rated

Hahenkleer Hof

Top rated

Niedersachsen Hotel

View all hotels


Other Popular Towns

Blankenburg

Blankenburg

Goslar

Goslar

Thale

Thale

Quedlinburg

Quedlinburg