info@thisisharz

Braunlage

Braunlage


Mount Wurmberg, Braunlage Walpurgis Night, Braunlage

Braunlage er et kursted og et af centrene for vinteraktiviteter i Harzen. Det er beliggende midt i naturreservatet og ved siden af Harz National Park i en højde af 550 meter over havets overflade. Braunlage er en pulserende by med nogle små museer, men det er sport og fitness aktiviteter, som får folk til at komme. Braunlage er altid på udkig efter nye ideer og afholdt sidste år i sneen, den første vinter nøgen slæde begivenhed.

Braunlage er godt placeret for både vandreture og mountainbike. Der er adgang til hekse gåturene (HAZER Hexen-Stieg), en 97 kilometer sti på tværs af Harzen. Hvis du foretrækker to hjul i stedet for to fødder, har Braunlage adgang til det store net af cykelruter på tværs af Harzen. Der er seks ruter alle på forskellige niveauer, der starter fra Braunlage. Lejefaciliteter er til rådighed.

Hvis du har brug for en pause fra alle de aktiviteter, kan du tage en tur rundt i byen, som har mange butikker, restauranter og caf?er, hvor du kan slappe af og nyde hjemmebagte kager og det traditionelle Harzen-køkken. En spadseretur rundt i Kurpark med sin lille sø, som bruges i centrum af hekse-festivalen i slutningen af april er et ideelt sted at slappe af. Du kan også bruge tid i de indendørs og opvarmede udendørs swimmingpools eller kurstedet Hohegeiss med sin Kneipp spa.

Om vinteren er Braunlage stedet at være. Wurmberg på 917 meter er en af Tysklands ældste vintersport steder og byder på masser af vintersjov. Her kan du tage fem forskellige nedkørsler på forskellige niveauer fra let til den stejle Hexenritte (hekse-måde). Der er andre pister i byen, som er ideelle for nybegyndere. Hvis du hellere vil køre ned på ski end at tage Wumberg kælkeløbet, som er 1.500 meter lang. Skihop Arenaen er på toppen af Wumberg og har et årligt mesterskab, (i 2009 vandt den første kvinde skihop mesterskabet af sin slags). Der er talrige tværs amt løjper, alle er godt afmærkede. Et spor er oplyst og giver dig muligheden for at stå på ski om aftenen.


Braunlage Top Attractions

Top rated

Monster Roller Braunlage

(10)
Top rated

Bikepark Braunlage

(8)

Wurmbergbahn

(10)

View all atractions


Braunlage Top Hotels

Top rated

relexa Hotel Harz Wald

Top rated

Sonnenhotel Hohenzollern

Pension Haus am Wald

Top rated

Landhaus Dobrick Suites

Hotel Hasselhof Superior

Hotel Carlsruh

View all hotels


Other Popular Towns

Blankenburg

Blankenburg

Goslar

Goslar

Thale

Thale

Quedlinburg

Quedlinburg