info@thisisharz

Bad Sachsa

Harz mit Flair

Bad Sachsa


Bad Sachsa Bad Sachsa

Den romantiske by Bad Sachsa ligger ved foden af Mount Ravensberg (659m), i bydelen Osterode mellem fem dale, som hjælper med til at give det det milde klima. Det er 15 km syd for Braunlage, og 25 km væk fra Osterode am Harz. På grund af sit milde klima er Bad Sachsa kendt som et ideelt kursted. Byen er omgivet af enge, granskov og uspoleret natur. Bad Sachsa har velholdte huse og mange villaer med bindingsværkfacader.

Historisk set opnåede Bad Sachsa sin status som en dårlig by i 1905 og blev en velhavende by på grund af mineindustrien i Harzen. Mange jordejere byggede imponerende villaer her. Under krigen var Bad Sachsa det sted, som Von Stauffenbergs børn blev sendt til efter det mislykkede forsøg påat dræbe Hitler.

Bad Sachsa er ikke kun en fantastisk base for vandreture, der er også tennisbaner, minigolf, bådesø samt "Salztalparadies" et indendørs swimmingpoolkompleks med bølgemaskiner, sjove dias, saunaer, dampbade, plus indendørs tennisbaner, bowlingbaner og en skøjtebane (oktober - april). Det har nogle små, men fine museer og et varieret program af koncerter og teater produktioner samt udstillinger og modeshows.

Om vinteren tilbyder Bad Sachsa fremragende styrtløb fra Mount Ravensberg, der har tre skilifter og mange langrendsløjper at følge. Det tilbyder skiløb klasser til alle niveauer og er et fantastisk sted for børnefamilier. Der er forskellige ruter og piste, og du kan leje støvler, hjelme, motorbriller og slæder i Kurpark. Omkostningerne er i gennemsnit, 10euro for børn og 15euro for voksne pr. dag. Priserne kan variere. De ansatte er meget hjælpsomme.

Du kan også kælke og snowboarde samt løbe natskiløb. Om sommeren kan du nyde solen og kølige bade i søen. Der er en udendørs Lido i Wieda, som er ren og forfriskende. En familiebillet koste 5,00euro. I Zorge, omkring 20 minutters kørsel fra Bad Sachsa, er der ligeledes en stor Lido. Poolen er opvarmet, og du kan øve dig i at hoppe fra 1 og 3 meter springtårn. Der er en særskilt afdeling for ikke-svømmere og et babybassin. Lido ligger i den anden ende af denne by, så du skal køre hele vejen igennem, og så er det på din højre hånd (der er skilte). Prior Teich (Prior Lake) er lige uden for Bad Sachsa fra hovedvejen. Tag L 604 til Wieda. Når du forlader Bad Sachsa, er det på din højre side. Vi anbefaler at cykle. Der er en cykelsti hele vejen til søen. Det tager cirka 20 minutter fra Bad Sachsa centrum. Søen ligger i en smuk natur, og den er meget ren og ideel til svømning. I løbet af dagen har du en livredder og en lille kiosk der. Entrèen er 75 procent for børn og 1,50euro for voksne. ær Prior Teich er der ruiner fra det gamle Sachsen slot. Slottet blev bygget på Sachsenstein (Sachsenstone) omkring 1070 for den tyske Kaiser "Heinrich IV". I dag er der ikke meget tilbage, men stadig en meget hyggelig destination for vandreture eller cykelture.


Bad Sachsa Top Attractions

Top rated

Salztal Paradies

(10)
Top rated

Harz Falken Hof

(8)

Grenzland Museum

(8)

View all atractions


Bad Sachsa Top Hotels

Top rated

ROWI Spa & Wellness Resort

Top rated

Göbels Vital Hotel Bad Sachsa

Top rated

Landal Salztal Paradies

Hotel Garni Waldsegler

Wellness Hotel Helmboldt

Hotel Sonnenhof

View all hotels


Bad Sachsa Top Restaurants

Top rated

Harzer Schnitzelhaus

(10)
Top rated

Mama Mia

(8)

Saxa Restaurant

(8)

View all restaurants


Other Popular Towns

Blankenburg

Blankenburg

Goslar

Goslar

Thale

Thale

Quedlinburg

Quedlinburg