info@thisisharz

Bad Lauterberg

the friendly town of Harz

Bad Lauterberg


Bad Lauterberg Landscape Bad Lauterberg Kurpark

Den 800 år gamle by Bad Lauterberg ligger i en dyb dal i det sydlige Harzen og er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg er en anerkendt og populær kurby. Du vil finde over 3800 gæstesenge til rådighed på hoteller, pensioner og i lejligheder.

Den gamle bydel har romantisk gader og et dejligt shoppingområde, hvor du for det meste kan gå uden trafik, mens du besøger browser de mange små butikker, caféer og isboder. Du kan også besøge det ugentlige marked ved St. Andrews kirke. Når du bliver træt af shopping, kan du bruge tid på Vitamar centrum med sine mange pools, bølgemaskiner og sort hul vandrutsjebaner, og selvfølgelig saunaer og afslappende drømmesenge.

Lige uden for byen er det attraktive reservoir Oder, hvor du kan svømme i bjergsøen. Beliggende omkring den er campingpladser til campingvogne, autocampere og telte. Der er en lille anløbsbro og en sejlklub. Hvis bjergsøen bliver for kold, kan du flytte til de varme kilder i Kirchberg.

På grund af den lave højde, er alpint skiløb begrænset. Der er en elevator placeret på skråningen Heibek, som er omkring 200 - 300 meter lang. Cross skiløb er den bedste løsning her. Baner til cross skiløb mellem Bad Lauterberg og Wieda har omkring 47 km af stier, en højde på 450 til 750 meter og er godt skiltet.


Bad Lauterberg Top Attractions

Top rated

Vitamar Pool and Sauna

(10)
Top rated

Kirchberg Spa and Wellness

(8)

Mountain Inn

(8)

View all atractions


Bad Lauterberg Top Hotels

Top rated

Revita - Das Verwöhnhotel

Heikenberg Hotel

Parkhotel Weber Müller

Riemann Hotel

Hotel am Kurpark

Panoramic Hotel

View all hotels


Other Popular Towns

Blankenburg

Blankenburg

Goslar

Goslar

Thale

Thale

Quedlinburg

Quedlinburg