info@thisisharz

Bad Grund

where time lives

Bad Grund


Health Center, Bad Grund Hubichenstein, Bad Grund

Bad Grund er en af de ældste byer i Harzen, beliggende i en dal. Det er ofte blevet set som en skjult paradis for folk i Harzen. Selv om det er en lille by, er der nogle overraskende oplevelser, så som sneboldkampe hver søndag i sommermånederne juni - august, eller et besøg på Arboretet (eksotisk skov). Omkring en kilometer fra Bad Grund er Hubichenstein en usædvanlig stendannelse 50 meter høj. I 1897 var det kronet med en ørn, der har et tre meter vingefang som et monument til Kaiser Wilhelm I.

Desuden har Bad Grund et museum for ure. Dette er en privat samling af mere end 1600 ure og kan varmt anbefales. Det er en af de største samlinger i Europa. Alle slags ure fra vægure til lommeure er udstillet, herunder mange sjældne eksempler. Ejeren er altid glad for at vise besøgende personligt rundt og forklare flere detaljer. Urmuseet har også en hyggelig café med kaffe og kager.

Arboretet (eksotisk skov) blev etableret i 1971 og blev beplantet i 1975. I 1987 var der i alt 84.890 træer og buske på 65 hektar. I dag indeholder den omkring 600 arter af træagtige planter fra Asien, Europa, Nordamerika og Sibirien. Parken er gratis og har en række vandrestier. Selve byen har en indendørs bowlingbane, minigolf, tennisbaner samt et helsecenter med swimmingpool, plus grotteterapi og mudderbade. De klare søer indbyder til svømning i sommermånederne. Om vinteren kan du løbe på skøjter på de samme søer eller stå på ski på de mange skiløb stier. Lige uden for byen er Hohlen Erlebnis Zentrum, som er en ny og spændende grotte og museum. Der henvises til gennemgangen nedenfor.


Bad Grund Top Attractions

Top rated

Hohlen Erlebnis Zentrum

(10)
Top rated

Clock Museum

(10)

Knesebeck Mine

(8)

View all atractions


Bad Grund Top Hotels

Jägerstieg Hotel

Pension Rheingold Garni

Top rated

Ferienwohnungen am Markt

Top rated

Ferienwohnungen Hellman

Parkhotel Flora

Naturkost Hotel

View all hotels


Other Popular Towns

Blankenburg

Blankenburg

Goslar

Goslar

Thale

Thale

Quedlinburg

Quedlinburg